Voorlichting over kosten 

We zijn transparant

Voorop staat voor ons dat het u van begin af aan volkomen duidelijk moet zijn wat een zaak u gaat kosten aangezien dat een essentieel deel is van uw afweging wel of niet aan een zaak te beginnen. 
Bij het eerste gesprek worden er meteen heldere afspraken gemaakt. Voor veel mensen wordt een aanzienlijk deel van de kosten gedragen door de overheid of een verzekeraar. Lukt dat niet dan is maatwerk mogelijk.

Hulp bij financiering

Gefinancierde rechtshulp
Bij Buijs Biemond Advocaten kunt u terecht voor gefinancierde rechtshulp, ook wel een 'toevoeging' of 'pro deo' genoemd. Dat houdt in dat de overheid de kosten van rechtsbijstand voor u draagt op een vastgestelde bijdrage na. 
Raad voor Rechtsbijstand
Of u in aanmerking komt voor en toevoeging bepaalt de Raad voor Rechtsbijstand aan de hand van uw gezinssituatie en uw inkomen twee jaar geleden. Op de site van de Raad vindt u hierover meer informatie. De mogelijkheid om voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking te komen wordt altijd met u besproken.

Rechtsbijstand

Dekking via polis
Veel bedrijven en huishoudens hebben een rechtsbijstandsverzekering. 

Anders dan veel verzekeraars u willen doen geloven, heeft u meestal het recht zelf een advocaat te kiezen op kosten van de verzekering. Ook dat is onderwerp van gesprek en is er dekking onder een polis, dan maken wij afspraken met de verzekeraar voor u over de betaling.
Gereduceerd tarief
Komt u niet in aanmerking voor een toevoeging dan zult u zelf de kosten van rechtsbijstand moeten voldoen. Daarover maken wij op voorhand met u heldere afspraken. 

Valt uw inkomen net buiten de grenzen om voor een toevoeging in aanmerking te komen en heeft u geen verzekering dan kunnen wij u een gereduceerd tarief aanbieden of een vaste prijs afspreken.

Samengevat

Heldere afspraken vanaf het begin.
Duidelijkheid over kosten.
Dekking door verzekeringspolis.
Advies over financiering.
Gereduceerd tarief of vaste prijs.
Bel ons voor meer informatie
0180-510677
of mail ons
secretariaat@buijsbiemondadvocaten.nl

Bel me terug

Geef u svp uw naam door
We hebben uw emailadres nog nodig.
Geeft uw telefoonnummer door waarop u het beste te bereiken bent. U mag een + teken gebruiken of een -
Invalid Input